1q2w3e4r писал(а):
Ми з дружиною теж помітили деякі симптоми ще до затримки. Найбільш помітними були перепади настрою: спочатку вона була дуже радісною, а через кілька годин могла розплакатися без видимої причини. Щодо фізичних відчуттів – у неї з’явилася легка чутливість грудей і відчуття "набряклості". Ми тоді навіть сміялися, що це може бути передменструальний синдром, але результат тесту все пояснив.
У моєї дружини ситуація була схожа. Вона каже: "Мені здається, що я вагітна, але боюся помилитися". Ми вирішили звернутися до Добробуту
https://dobrobut.com/ua/med/c-priznaki-beremennosti-na-pervoj-vtoroj-nedele-i-posle-zaderzki-menstruacii бо чули багато хороших відгуків. І дійсно, лікарка спокійно нас вислухала, розпитала про всі симптоми.
Вона пояснила, що на перших тижнях гормональні зміни ще не сильно помітні, але якщо затримка — це вже вагомий привід перевіритися. До речі, в клініці є можливість зробити аналіз крові на ХГЧ — це точніше, ніж звичайний тест. Дружина після цього так заспокоїлася, що навіть перестала хвилюватися через свої здогади.