Форум

WebOutlet
Добро пожаловать, посетитель!
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.    Забыли пароль?
Як дізнатись про ознаки вагітності?
(1 чел.) 1 Гость
Вниз
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Сообщения темы: Як дізнатись про ознаки вагітності?
891979
Platinum Boarder
Постов: 380
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Як дізнатись про ознаки вагітності? 6 ч., 36 мин. назад Репутация: 0
Привіт усім! Питання до тих, хто має досвід: чи завжди затримка менструації є основною ознакою вагітності? Чи можливо, що перші симптоми проявляються ще до цього моменту? Наприклад, я чув, що можуть бути легкі болі внизу живота або навіть кров’янисті виділення, пов’язані з імплантацією. Це взагалі нормально чи варто хвилюватися?

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
0355
Platinum Boarder
Постов: 560
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Re:Як дізнатись про ознаки вагітності? 6 ч., 36 мин. назад Репутация: 0
Так, імплантаційні виділення – це нормально. У моєї дружини вони з’явилися приблизно на 8-й день після зачаття. Це було щось схоже на дуже слабкий "мазок", який тривав всього день. Щодо інших ознак, то вона відчувала легке здуття живота та якусь "тягучість". Все це сталося ще до затримки, але ми не були впевнені, що це вагітність, доки не зробили тест.

Reply Quote
1q2w3e4r
Platinum Boarder
Постов: 768
graph
Re:Як дізнатись про ознаки вагітності? 6 ч., 36 мин. назад Репутация: 0
Ми з дружиною теж помітили деякі симптоми ще до затримки. Найбільш помітними були перепади настрою: спочатку вона була дуже радісною, а через кілька годин могла розплакатися без видимої причини. Щодо фізичних відчуттів – у неї з’явилася легка чутливість грудей і відчуття "набряклості". Ми тоді навіть сміялися, що це може бути передменструальний синдром, але результат тесту все пояснив.

Reply Quote
raffffik15101986
Platinum Boarder
Постов: 599
graphgraph
Re:Як дізнатись про ознаки вагітності? 6 ч., 35 мин. назад Репутация: 0
1q2w3e4r писал(а):
Ми з дружиною теж помітили деякі симптоми ще до затримки. Найбільш помітними були перепади настрою: спочатку вона була дуже радісною, а через кілька годин могла розплакатися без видимої причини. Щодо фізичних відчуттів – у неї з’явилася легка чутливість грудей і відчуття "набряклості". Ми тоді навіть сміялися, що це може бути передменструальний синдром, але результат тесту все пояснив.

У моєї дружини ситуація була схожа. Вона каже: "Мені здається, що я вагітна, але боюся помилитися". Ми вирішили звернутися до Добробуту https://dobrobut.com/ua/med/c-priznaki-beremennosti-na-pervoj-vtoroj-nedele-i-posle-zaderzki-menstruacii бо чули багато хороших відгуків. І дійсно, лікарка спокійно нас вислухала, розпитала про всі симптоми.
Вона пояснила, що на перших тижнях гормональні зміни ще не сильно помітні, але якщо затримка — це вже вагомий привід перевіритися. До речі, в клініці є можливість зробити аналіз крові на ХГЧ — це точніше, ніж звичайний тест. Дружина після цього так заспокоїлася, що навіть перестала хвилюватися через свої здогади.

Reply Quote
Вверх
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Баннер

Рассылка

Получать HTML?

У нас на сайте

Сейчас 28 гостей онлайн
Баннер

© 2009 - 2013 Web Outlet Inc 1923 McDonald Ave, Brooklyn, New York, NY 11223 | Privacy Policy При перепечатке материалов ссылка на Web Outlet обязательна.