Форум

WebOutlet
Добро пожаловать, посетитель!
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.    Забыли пароль?
Де зараз роблять мамографію і УЗД молочних залоз?
(1 чел.) 1 Гость
Вниз
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Сообщения темы: Де зараз роблять мамографію і УЗД молочних залоз?
1q2w3e4r
Platinum Boarder
Постов: 1057
graph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Де зараз роблять мамографію і УЗД молочних залоз? 1 нед. назад Репутация: 0
Де зараз роблять мамографію і УЗД молочних залоз на нормальному рівні, бажано в Києві або поблизу? Хочу пройти обстеження профілактично, бо давно не перевірялась, а після 40 це, як кажуть, обов’язково. Хвилює, щоб обладнання було сучасним, а лікарі справді розбирались у мамології, а не просто дивились «для галочки». Бажано пройти все в один день — і діагностику, і консультацію, якщо знадобиться.

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
0355
Platinum Boarder
Постов: 719
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Re:Де зараз роблять мамографію і УЗД молочних залоз? 1 нед. назад Репутация: 0
Я проходила УЗД молочних залоз у березні, бо відчувала періодичний дискомфорт. Обрала приватний медичний центр, де є сучасне обладнання. Процедура була абсолютно безболісною, тривала не більше 20 хвилин. Лікар усе пояснював у процесі, що бачить на екрані, і дав одразу висновок. Це набагато спокійніше, ніж чекати результат кілька днів. Раджу не відкладати — вчасна діагностика рятує здоров’я, а часто й життя.

Reply Quote
891979
Platinum Boarder
Постов: 540
graphgraph
Мені довелося зробити і мамографію, і УЗД, бо виявили ущільнення. Дуже хвилювалась, але сама процедура виявилась не такою страшною, як я собі уявляла. Головне — знайти клініку, де тобі пояснюють усе по-людськи. Після обстеження лікар показав знімки, розповів, що бачить, і сказав, що ситуація під контролем. Це дуже заспокоює. Зараз проходжу обстеження регулярно, раз на рік, і всім раджу не зволікати.

Reply Quote
raffffik15101986
Platinum Boarder
Постов: 860
graphgraph
Моя знайома нещодавно проходила повне обстеження молочних залоз, бо з’явилися незначні симптоми, які її насторожили. Ми довго шукали клініку, де можна зробити все комплексно — і УЗД, і мамографію, і за потреби — відразу консультацію у мамолога. Дуже важливо було знайти місце, де працюють уважні лікарі та є сучасна діагностична апаратура.
У результаті ми залишилися дуже задоволені, бо мамографію і УЗД молочних залоз https://www.lissod.com.ua/ua/prevention/...ow/mammo-ultrasound/ проводять в клініці LISOD. Там усе на високому рівні: точність діагностики, ставлення до пацієнтів і повна відкритість інформації. Знайома почувається в безпеці, а я — спокійний, що вона під наглядом професіоналів.

Reply Quote
Вверх
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Баннер

Рассылка

Получать HTML?

У нас на сайте

Сейчас 166 гостей онлайн
Баннер

© 2009 - 2013 Web Outlet Inc 1923 McDonald Ave, Brooklyn, New York, NY 11223 | Privacy Policy При перепечатке материалов ссылка на Web Outlet обязательна.