Форум

WebOutlet
Добро пожаловать, посетитель!
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.    Забыли пароль?
Де купити вейп, щоб отримати консультацію?
(1 чел.) 1 Гость
Вниз
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Сообщения темы: Де купити вейп, щоб отримати консультацію?
1q2w3e4r
Platinum Boarder
Постов: 1066
graph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Де купити вейп, щоб отримати консультацію? 3 д., 9 ч. назад Репутация: 0
Хочу поставити питання для досвідчених: що краще — брати картриджі для XROS 5 з прозорим корпусом чи звичайні? Я бачив, що є різні варіанти, але не розумію, чи є між ними реальна різниця, чи це чисто дизайн.

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
0355
Platinum Boarder
Постов: 724
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Re:Де купити вейп, щоб отримати консультацію? 3 д., 9 ч. назад Репутация: 0
Я використовую прозорі, і це зручно. Завжди бачиш, скільки залишилось рідини, і не допускаєш, щоб вата пересихала. Так картридж реально живе довше. Це мій позитивний досвід.

Reply Quote
891979
Platinum Boarder
Постов: 548
graphgraph
А я пробував обидва й особливої різниці не відчув. Єдине, що прозорі виглядають трохи дешевше. Для мене важливіше, щоб вони не протікали і щоб смак був нормальний. А вигляд — другорядне.

Reply Quote
raffffik15101986
Platinum Boarder
Постов: 866
graphgraph
891979 писал(а):
А я пробував обидва й особливої різниці не відчув. Єдине, що прозорі виглядають трохи дешевше. Для мене важливіше, щоб вони не протікали і щоб смак був нормальний. А вигляд — другорядне.

Я купую і прозорі, і звичайні картриджі для картридж xros 5 https://bambuk.org/kartrydzh-vaporesso-xros-pod-corex-3.0/ в цьому магазинчику. Там консультанти пояснили, що прозорі дійсно зручніші для новачків, бо видно рівень рідини.
Вони завжди підкажуть, який варіант краще під твої потреби. Асортимент величезний: є і класичні, і оновлені моделі. Плюс, мені сподобалось, що у них завжди є новинки й акції, тож можна взяти різні типи на пробу й самому вирішити, що підходить. Враження від BAMBUK дуже позитивні: там реально відчуваєш, що це не просто магазин, а місце, де тобі допомагають зробити правильний вибір.

Последнее редактирование: 26.08.2025 21:32 Редактировал raffffik15101986.
  Reply Quote
Вверх
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Баннер

Рассылка

Получать HTML?

У нас на сайте

Сейчас 42 гостей онлайн
Баннер

© 2009 - 2013 Web Outlet Inc 1923 McDonald Ave, Brooklyn, New York, NY 11223 | Privacy Policy При перепечатке материалов ссылка на Web Outlet обязательна.