Форум

WebOutlet
Добро пожаловать, посетитель!
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.    Забыли пароль?
Відпочинок, відпустка
(1 чел.) 1 Гость
Вниз
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Сообщения темы: Відпочинок, відпустка
raffffik15101986
Platinum Boarder
Постов: 907
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Відпочинок, відпустка 2 д., 9 ч. назад Репутация: 0
Як давно ви кудись їздили на відпочинок? Цікаво які країни і якому відпочинку надають перевагу українці? Якщо скажімо я хочу поїхати десь в гори і спуститися на човні з гірської річки, треба купувати туристичну страховку? Чи вона купується тільки коли ти їдеш десь за кордон? Для чого її купують?

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
891979
Platinum Boarder
Постов: 573
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Re:Відпочинок, відпустка 1 д., 9 ч. назад Репутация: 0
raffffik15101986 писал(а):
Як давно ви кудись їздили на відпочинок? Цікаво які країни і якому відпочинку надають перевагу українці? Якщо скажімо я хочу поїхати десь в гори і спуститися на човні з гірської річки, треба купувати туристичну страховку? Чи вона купується тільки коли ти їдеш десь за кордон? Для чого її купують?

Востаннє кудись виїжджав на відпочинок, мабуть, пів року тому — їздив до Карпат. Якщо говорити про загальні уподобання українців, то ми любимо і гори (особливо влітку та піші походи), і море (традиційно Туреччина та Єгипет), і, звичайно, екскурсійні тури в Європу, як-от Польща чи Чехія. Але повертаючись до твого запитання про сплав гірською річкою — це круто, і це вже вважається активним відпочинком, а іноді й екстремальним. У такому випадку туристична страховка потрібна обов'язково, і не лише для поїздок за кордон.

Її купують не лише для виїзду за межі України, а й для захисту від непередбачених витрат. Навіть у межах країни, якщо ти травмуєшся під час сплаву чи походу в гори, страховка покриє витрати на лікування, медичну допомогу та, можливо, навіть транспортування. Це твоя фінансова подушка безпеки. Для активного відпочинку просто потрібно обрати поліс із розширеним покриттям, де чітко зазначено, що він покриває екстремальні види спорту. Про те, чому страхування потрібне кожному мандрівнику euromd.com.ua/turystychne-strahuvannya-c...ozhnomu-mandrivnyku/ і які ризики воно покриває, ти можеш детальніше почитати в цій статті. Краще перестрахуватися і насолоджуватися адреналіном, знаючи, що ти захищений.

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
Вверх
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Баннер

Рассылка

Получать HTML?

У нас на сайте

Сейчас 64 гостей онлайн
Баннер

© 2009 - 2013 Web Outlet Inc 1923 McDonald Ave, Brooklyn, New York, NY 11223 | Privacy Policy При перепечатке материалов ссылка на Web Outlet обязательна.