Форум

WebOutlet
Добро пожаловать, посетитель!
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.    Забыли пароль?
Перехідники Chademo
(1 чел.) 1 Гость
Вниз
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Сообщения темы: Перехідники Chademo
891979
Platinum Boarder
Постов: 591
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Перехідники Chademo 21 ч., 2 мин. назад Репутация: 0
Мене цікавлять перехідники Chademo, в деяких магазинах зустрічала, але є таке відчуття, що підробки, ще і оверпрайс, підкажіть, де купити оригінал за адекватну ціну?

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
raffffik15101986
Platinum Boarder
Постов: 932
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Re:Перехідники Chademo 21 ч. назад Репутация: 0
Коли я тільки купував свій електромобіль, навіть не думав, що з вибором перехідників може бути стільки нюансів. Добре, що натрапив на EnergyUp — хлопці там реально розуміються на техніці. Вони допомогли підібрати саме той перехідник Chademo - Gbt, який мені був потрібен для китайської моделі авто. Всі параметри пояснили простою мовою, без зайвих термінів. Після покупки дали гарантію, і це додає впевненості, бо деталі для електромобілів не завжди дешеві. Використовую вже тиждень — зарядка відбувається швидко, без помилок, роз’єм щільно фіксується. Приємно, що в EnergyUp можна не лише купити, а й отримати нормальну людську консультацію. Рекомендую тим, хто хоче уникнути мороки з невідповідними адаптерами.

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
Вверх
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Баннер

Рассылка

Получать HTML?

У нас на сайте

Сейчас 20 гостей онлайн
Баннер

© 2009 - 2013 Web Outlet Inc 1923 McDonald Ave, Brooklyn, New York, NY 11223 | Privacy Policy При перепечатке материалов ссылка на Web Outlet обязательна.