З власного досвіду хочу сказати, що здоров'я всього організму починається саме зі здоров'я зубів. Я довгий час не надавала значення невеликій щілині між передніми зубами, але згодом почали з'являтися головні болі та дискомфорт у скронево-нижньощелепному суглобі. Звернувшись до ортодонта Бражнікової Ганни Василівни, я зрозуміла, наскільки моя проблема була глибшою. Мені пояснили, що неправильний прикус – це не лише естетична проблема, це постійне надмірне навантаження на окремі зуби, яке призводить до їхнього стерття, проблем із яснами та навіть порушенням травлення через недостатнє пережовування їжі. Мені було запропоновано лікування елайнерами, що було для мене ідеальним варіантом через їхню непомітність та зручність. Ціни в клініці абсолютно адекватні та прозорі, на першій же консультації мені розрахували повну вартість лікування. Персонал дуже чуйний, а сама лікар від Бога, яка детально роз'яснює кожен етап. Ось тут
відгуки про ортодонта Бражнікова Анна - заходьте та почитайте. Після року лікування я вже бачу неймовірний результат, а головне – зникли болі, про які я вже забула. Я щиро рекомендую кожному, хто вагається, не зволікати і обов'язково пройти консультацію.