Форум

WebOutlet
Добро пожаловать, посетитель!
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.    Забыли пароль?
Купити програму для пекарні
(1 чел.) 1 Гость
Вниз
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Сообщения темы: Купити програму для пекарні
1q2w3e4r
Platinum Boarder
Постов: 1222
graph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Купити програму для пекарні 2 нед., 1 д. назад Репутация: 0
Друзі, привіт! Я щойно відкрила маленьку пекарню і вже починаю губитися в обліку продажів та замовлень. Хочу купити програму для пекарні, але страшно помилитися і взяти щось складне. Хтось користувався чимось подібним? Мене цікавить, щоб було зручно відстежувати запаси, замовлення та продажі, але без зайвої мороки.

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
0355
Platinum Boarder
Постов: 835
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Re:Купити програму для пекарні 1 нед., 2 д. назад Репутация: 0
Я власниця невеликої пекарні біля ринку, і довгий час ми працювали майже «по старинці», поки не вирішила купити програму для пекарні https://knaipa-service.pro/automation/avtomatizacija-pekarni саме в Кнайпа Про Сервіс, бо всі знайомі хвалили їхній підхід. Мені відразу сподобалося, що софт допомагає вести точний облік інгредієнтів, адже у випічці критично важливо не пропустити момент, коли щось закінчується. Завдяки автоматизації ми почали краще планувати виробництво, не перевитрачати продукти та навіть розробили новий графік приготування, щоб мінімізувати залишки. Також програма стала неймовірно зручною для касирів — вони за секунди пробивають будь-які комбо-набори, а клієнти в захваті від швидкого обслуговування. Мені особисто подобається аналітика: у будь-який момент можу подивитися, які булочки чи круасани продаються найкраще. Почуваюся, ніби керую не маленькою пекарнею, а сучасним бізнесом, де кожна цифра під контролем.

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
Вверх
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Баннер

Рассылка

Получать HTML?

У нас на сайте

Сейчас 185 гостей онлайн
Баннер

© 2009 - 2013 Web Outlet Inc 1923 McDonald Ave, Brooklyn, New York, NY 11223 | Privacy Policy При перепечатке материалов ссылка на Web Outlet обязательна.