891979 писал(а):
Додам, що хороший гематолог ніколи не оцінює кров окремо від інших параметрів. У мене проблему виявили тільки тому, що лікар поєднав гематологічні показники з даними УЗД та імунології. Якби він дивився тільки на аналізи крові, то діагноз був би невірний. Тому рекомендую вибирати фахівця, який працює у медзакладі з доступом до різних видів діагностики. Це сильно економить час і підвищує точність результату.
Я знайшов відповіді на свої питання в Добробуті. Там гематолог
https://dobrobut.com/ua/doctors/category-hematology дивився не тільки на формулу крові, а й на інші дослідження, щоб сформувати повну картину. Мені сподобалось, що аналізи виконують швидко, а результати лікар отримує прямо в системі, тому консультує без затримок.
Поки тривав процес обстеження, підключали також інших спеціалістів, коли це було потрібно. Такий формат дуже зручний, бо не доводиться переносити частину діагностики в інші клініки. Окремо відзначу, що лікарі там постійно проводять складні випадки, тому вони не лякаються нестандартних ситуацій. Завдяки комплексній роботі вдалось визначити точну причину змін у крові і підібрати терапію, яка нарешті дала стабільний результат.