Форум

WebOutlet
Добро пожаловать, посетитель!
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.    Забыли пароль?
Є сироватка, щоб кінчики менше сіклися?
(1 чел.) 1 Гость
Вниз
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Сообщения темы: Є сироватка, щоб кінчики менше сіклися?
1q2w3e4r
Platinum Boarder
Постов: 1366
graph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Є сироватка, щоб кінчики менше сіклися? 19 ч., 50 мин. назад Репутация: 0
Кінчики волосся постійно січуться, незважаючи на маски і кондиціонери. Пробував масла, але ефект швидко зникає. Чи є сироватка, яка реально зменшує сіяння кінчиків і тримає волосся гладким довше?

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
raffffik15101986
Platinum Boarder
Постов: 1095
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Re:Є сироватка, щоб кінчики менше сіклися? 19 ч., 44 мин. назад Репутация: 0
У мене така ж проблема. Сироватки працюють краще за креми, бо вони запечатують кінчики. Важливо не переборщити з кількістю, бо волосся стає жирне. Наносити треба саме на кінчики, а не по всій довжині. Декілька разів на тиждень вистачає.

Reply Quote
1q2w3e4r
Platinum Boarder
Постов: 1366
graph
Re:Є сироватка, щоб кінчики менше сіклися? 19 ч., 40 мин. назад Репутация: 0
1q2w3e4r писал(а):
Кінчики волосся постійно січуться, незважаючи на маски і кондиціонери. Пробував масла, але ефект швидко зникає. Чи є сироватка, яка реально зменшує сіяння кінчиків і тримає волосся гладким довше?
Я користуюсь сироватками з кератином і маслами, кінчики стали менш ламкими і виглядають гладко. Наношу на вологе волосся після миття, трохи розподіляю руками, щоб не обтяжити. Якщо волосся довге, краще робити по пасмах, щоб сироватка покрила кожен кінчик. Ефект помітний вже через тиждень регулярного використання.

Reply Quote
891979
Platinum Boarder
Постов: 712
graphgraph
Re:Є сироватка, щоб кінчики менше сіклися? 19 ч., 33 мин. назад Репутация: 0
Сироватка реально допомагає, але треба правильно вибрати. Я беру ті, що спеціально для кінчиків, не для всього волосся. Вони легкі, не обтяжують, але запаюють сіяння. Ось дивився варіанти тут maudau.com.ua/dnipro/category/syrovatky-dlia-volossia . Наносити треба після миття на вологе волосся, по трохи, розподіляючи пальцями по кінчиках. Можна додатково на сухе для гладкості, але трохи. Ефект буде, якщо робити регулярно і не економити на кількості. Я вже кілька місяців користуюсь так і кінці майже не сікаються, волосся виглядає здоровим і блискучим.

Reply Quote
Вверх
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Баннер

Рассылка

Получать HTML?

У нас на сайте

Сейчас 51 гостей онлайн
Баннер

© 2009 - 2013 Web Outlet Inc 1923 McDonald Ave, Brooklyn, New York, NY 11223 | Privacy Policy При перепечатке материалов ссылка на Web Outlet обязательна.