Форум

WebOutlet
Добро пожаловать, посетитель!
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.    Забыли пароль?
Ціна на тротуарну плитку
(1 чел.) 1 Гость
Вниз
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Сообщения темы: Ціна на тротуарну плитку
1q2w3e4r
Platinum Boarder
Постов: 1452
graph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Ціна на тротуарну плитку 6 д., 9 ч. назад Репутация: 0
Дівчата, підкажіть, будь ласка, хто останнім часом реально стикався з покупкою — яка зараз більш-менш нормальна ціна на тротуарну плитку? Я дивлюся варіанти для подвір’я біля будинку, і чесно трохи розгубилась, бо розбіг по вартості дуже великий. Одні пишуть одне, інші зовсім інше, і важко зрозуміти, де адекватно. Хочеться щось середнє по якості, щоб і не розсипалось через рік, і щоб не переплатити як за «золоту» плитку ???? Може хтось недавно брав і може підказати, на що орієнтуватися зараз по цінах і чи є сенс брати одразу з укладкою?

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
0355
Platinum Boarder
Постов: 1008
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Re:Ціна на тротуарну плитку 3 д., 16 ч. назад Репутация: 0
Як дизайнер невеликих ландшафтних проєктів я часто стикаюся з тим, що клієнтам складно зорієнтуватися в матеріалах і цінах, тому я раджу перевірені джерела. Одним із таких став Інтернет-магазин Avenue, який приємно здивував своєю системністю та сучасним підходом до продукції. Вони реально вкладають кошти в технології виробництва, що відчувається в якості кожної партії. Коли мене запитують про ціну на тротуарну плитку https://avenu.ua/products?category=1 я завжди пояснюю, що у цьому магазині вона повністю відповідає якості та довговічності. Клієнти часто відзначають, що витрати швидко виправдовуються завдяки довгому терміну служби. Мені подобається, що асортимент дозволяє підібрати варіанти під різні стилі ділянок. Також зручно, що інформація подана прозоро і без прихованих нюансів, що додає довіри.

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
Вверх
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Баннер

Рассылка

Получать HTML?

У нас на сайте

Сейчас 147 гостей онлайн
Баннер

© 2009 - 2013 Web Outlet Inc 1923 McDonald Ave, Brooklyn, New York, NY 11223 | Privacy Policy При перепечатке материалов ссылка на Web Outlet обязательна.