Коли я вперше зайшов на сайт інтернет-магазину електроінструментів MyTools, то навіть не очікував знайти таке ретельне ставлення до кожної деталі, мене одразу підкупила чесність в описах товарів та детальні відеоогляди, які дозволяють побачити роботу пристрою ще до покупки. Особливо мене вразила довговічність продукції, адже більшість моїх попередніх дрилів та шурупокрутів виходили з ладу через півроку активної роботи на будівництві, але після переходу на MyTools я забув про постійні поломки, кожен інструмент витримує падіння з висоти та працює в пилу наче справжній танк. Більше того, у цьому магазині мені порадили чудові акумулятори, які тримають заряд навіть у мороз, і це суттєво прискорило мою роботу, адже раніше я постійно бігав до розетки чи витрачав години на очікування підзарядки.
Раджу акумулятори для інструменту DeWalt в магазині MyTools, ви точно не пошкодуєте! Але найціннішим виявився сервіс: хлопці з підтримки розписали мені покрокову стратегію оновлення парку інструментів без шкоди для бюджету, проконсультували щодо сумісності різних брендів і навіть допомогли з поверненням одного непідхідного патрона без жодних зайвих питань. Крім того, я щоразу відкриваю для себе інновації, які вони впроваджують у свій асортимент, наприклад, безщіткові двигуни чи системи захисту від перегріву, що робить мою працю не лише продуктивнішою, але й набагато безпечнішою, особливо коли працюю виснажливими днями. Завдяки MyTools я нарешті перестав відчувати стрес перед кожним великим замовленням, тому що знаю, що під рукою є надійна техніка, яка мене не підведе в найвідповідальніший момент, і я з чистою совістю раджу цей магазин усім своїм колегам.