Форум

WebOutlet
Добро пожаловать, посетитель!
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.    Забыли пароль?
Психосоматика постійної втоми
(1 чел.) 1 Гость
Вниз
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Сообщения темы: Психосоматика постійної втоми
1q2w3e4r
Platinum Boarder
Постов: 1508
graph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Психосоматика постійної втоми 1 д., 11 ч. назад Репутация: 0
Доброго дня. Уже півроку живу в стані повної апатії, немає сил ні на роботу, ні на спілкування з друзями в вихідні. Прокидаюся вже втомленою, голова наче в тумані, хоча серйозних хвороб лікарі в поліклініці не знаходять. Знайома каже, що це чиста психосоматика через тривалий моральний стрес та затиснуті емоції. Підкажіть, які сучасні апаратні методи допомагають зняти таку глибоку перевтому у Києві?

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
891979
Platinum Boarder
Постов: 784
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Re:Психосоматика постійної втоми 1 д., 11 ч. назад Репутация: 0
Вітаю. Хронічний стрес дійсно виснажує нервову систему, і наш мозок просто зациклюється на сигналі втоми, блокуючи ресурси тіла. Коли ти тривалий час перебуваєш у напрузі, звичайний відпочинок на дивані вже не працює, треба допомагати нейронам перезавантажитися. Мені у Києві дуже допомог комплексний підхід, коли на організм діють м'якими біофізичними частотами для релаксації. На сайті https://www.altimed.net/uk/ можна подивитися послуги з діагностики та лікування психосоматичних розладів і стресу. Апарат делікатно гасить це постійне патологічне збудження в центрах тривоги голови і повертає тіло в норму. Вже після першого тижня сеансів я нарешті відчула прилив сил, і цей вечірній туман повністю зник. Голова стала ясною, знову з'явився інтерес до життя та нових цікавих проєктів на роботі. Лікарі в центрі дуже приємні, вони дивляться на організм як на єдину взаємопов'язану систему.

Reply Quote
1q2w3e4r
Platinum Boarder
Постов: 1508
graph
Re:Психосоматика постійної втоми 1 д., 11 ч. назад Репутация: 0
Величезне дякую за розуміння мого стану, "мозковий туман" - найточніший опис моїх відчуттів останні місяці. Рада, що фізичні частоти допомагають розірвати це коло психосоматики без важких таблеток. Буду звертатися до них у Києві.

Reply Quote
Вверх
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Баннер

Рассылка

Получать HTML?

У нас на сайте

Сейчас 198 гостей онлайн
Баннер

© 2009 - 2013 Web Outlet Inc 1923 McDonald Ave, Brooklyn, New York, NY 11223 | Privacy Policy При перепечатке материалов ссылка на Web Outlet обязательна.