Форум

WebOutlet
Добро пожаловать, посетитель!
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.    Забыли пароль?
Де в Києві подивитися мотоцикли наживо?
(1 чел.) 1 Гость
Вниз
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Сообщения темы: Де в Києві подивитися мотоцикли наживо?
1q2w3e4r
Platinum Boarder
Постов: 1671
graph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Де в Києві подивитися мотоцикли наживо? 2 д., 22 ч. назад Репутация: 2
Хочу взяти собі дорожник для поїздок на роботу й виїздів на вихідні. Бюджет середній, тому вагаюся між кількома китайськими й індійськими брендами. В інтернеті фото красиві, але наосліп замовляти боюсь. Підкажіть, в якому салоні в Києві нормальний вибір мотоциклів, щоб можна було приїхати, спокійно роздивитися пару варіантів і поспілкуватися з адекватними продавцями?

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
raffffik15101986
Platinum Boarder
Постов: 1240
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Re:Де в Києві подивитися мотоцикли наживо? 1 д., 20 ч. назад Репутация: 0
Права лежать уже пару років, а на власну двоколіску зібрався тільки зараз, тож у сучасних брендах взагалі не орієнтувався. Очі розбігалися від форумних порад: хтось каже брати старого японця, хтось радить лише нового китайця з гарантією. Щоб не гадати на кавовій гущі, вирішив проїхатися по спеціалізованих майданчиках і примірятися особисто. В Мото-Хата сподобався людський підхід — хлопці терпляче відповідали на мої дурні питання і підібрали зручний дорожник під мій зріст. Якщо цікавлять мотоцикли Київ https://moto-xata.com.ua/ua/kontakti.html порадив би завітати до них на склад або переглянути сайт. Особисто я залишився повністю задоволений, бо купив саме те, що хотів.

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
Вверх
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Баннер

Рассылка

Получать HTML?

У нас на сайте

Сейчас 240 гостей онлайн
Баннер

© 2009 - 2013 Web Outlet Inc 1923 McDonald Ave, Brooklyn, New York, NY 11223 | Privacy Policy При перепечатке материалов ссылка на Web Outlet обязательна.