Форум

WebOutlet
Добро пожаловать, посетитель!
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.    Забыли пароль?
Хочу підібрати соус до курки - що зараз найкраще?
(1 чел.) 1 Гость
Вниз
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Сообщения темы: Хочу підібрати соус до курки - що зараз найкраще?
891979
Platinum Boarder
Постов: 627
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Хочу підібрати соус до курки - що зараз найкраще? 1 д., 2 ч. назад Репутация: 0
Хочу підібрати соус до курки і ніяк не визначуся. Частіше готую запечені стегна або філе на грилі, інколи додаю трохи прянощів. Потрібно щось універсальне, щоб підходило і до ніжнішого смаку, і до більш ароматних спецій. Що зараз вважаєте найкращим варіантом? Цікавлять саме перевірені поєднання, щоб одразу вгадати з результатом.

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
0355
Platinum Boarder
Постов: 815
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Re:Хочу підібрати соус до курки - що зараз найкраще? 4 ч., 54 мин. назад Репутация: 0
Найчастіше використовую йогуртові соуси з легким часником і трішки лимону. Вони не перебивають смак курки, а тільки підкреслюють. Якщо готуєш на грилі, добре заходить варіант з невеликою кількістю гірчиці. Для запечених стегон подобається поєднання з паприкою і сметаною. Пробував багато разів, виходить стабільно вдало і не потребує складних інгредієнтів.

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
Вверх
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Баннер

Рассылка

Получать HTML?

У нас на сайте

Сейчас 25 гостей онлайн
Баннер

© 2009 - 2013 Web Outlet Inc 1923 McDonald Ave, Brooklyn, New York, NY 11223 | Privacy Policy При перепечатке материалов ссылка на Web Outlet обязательна.