Форум

WebOutlet
Добро пожаловать, посетитель!
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.    Забыли пароль?
Лікар по серцю — це хто?
(1 чел.) 1 Гость
Вниз
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Сообщения темы: Лікар по серцю — це хто?
0355
Platinum Boarder
Постов: 1075
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Лікар по серцю — це хто? 4 д., 5 ч. назад Репутация: 0
Усім доброго дня! Підкажіть, будь ласка, лікар по серцю це який саме спеціаліст? ???? Зрозумів, що настав час зробити профілактичне обстеження, а тут замислився, що навіть не знаю, до кого правильно записуватися. Хотілося б не бігати від кабінету до кабінету, а одразу звернутися до потрібного лікаря. Якщо хтось проходив таку перевірку без особливих скарг, розкажіть, з чого починали і які обстеження зазвичай рекомендують. Буду вдячний за поради, адже краще перевірити здоров'я завчасно, ніж потім шкодувати.

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
891979
Platinum Boarder
Постов: 839
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Re:Лікар по серцю — це хто? 2 д., 21 ч. назад Репутация: 0
Минулого року в мене почали з'являтися болі в грудях, задишка при підйомі по сходах і відчуття, що серце іноді «пропускає» удар. Я довго не надавав цьому значення, поки дружина не наполягла розібратись, адже лікар по серцю це https://amby.com.ua/blog/iakii-likar-lik...-xto-takii-kardiolog кардіолог — спеціаліст, без консультації якого ігнорувати такі симптоми небезпечно. Знайшов медичний центр AMBY у Дніпрі — почитав відгуки, зайшов на сайт і був приємно здивований кількістю корисної інформації про серцево-судинні захворювання та їх профілактику. Записався на прийом і вже за кілька днів сидів у кабінеті кардіолога. Лікар провів ретельний огляд, призначив ЕКГ та ехокардіографію прямо в клініці — не довелося нікуди їхати. Результати розшифрував детально і зрозуміло, пояснив, що саме відбувається і як із цим впоратись. Лікування виявилося нескладним, і вже через місяць самопочуття суттєво покращилося — задишки немає, серце б'ється рівно. Дуже вдячний AMBY за якість обслуговування та реальну турботу про пацієнтів — тепер проходжу профілактичний огляд у кардіолога щороку і рекомендую це всім знайомим.

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
Вверх
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Баннер

Рассылка

Получать HTML?

У нас на сайте

Сейчас 286 гостей онлайн
Баннер

© 2009 - 2013 Web Outlet Inc 1923 McDonald Ave, Brooklyn, New York, NY 11223 | Privacy Policy При перепечатке материалов ссылка на Web Outlet обязательна.