1q2w3e4r писал(а):
Це чудово, що в BAKERSTREET враховують алергії та пропонують таку різноманітність варіантів. Чи можете ви поділитися своїм досвідом замовлення у цій кондитерській? Мені хотілося б дізнатися більше про якість обслуговування і, звичайно, про смакові якості їх тортів. Буду вдячна за будь-яку інформацію, яка допоможе мені зробити вибір.
Baker Street дійсно відома своєю високою якістю та професіоналізмом. Мають понад 13 років досвіду на ринку кондитерських виробів. Їхня виробнича площа складає 500 м², де з любов'ю та майстерністю створюються торти та десерти. Щомісяця вони упаковують близько 4500 тортів, поставляючи їх у 1000 партнерських кав'ярень. У них спокійно можна взяти торт на замовлення в Києві
bakerstreet.ua/catalog/torty та не переживати за якість та смак.
На сторінці можна ознайомитися з асортиментом, від класичних до ексклюзивних дизайнів, кожен торт – це витвір мистецтва. Кожен торт готується із натуральних інгредієнтів без штучних добавок. Крім того, у них є всі необхідні сертифікати відповідності ДСТУ та ТУ, що гарантує безпеку та якість продукції.