|
Re:Як налаштувати алюмінієві вікна? 3 мес., 1 нед. назад
|
|
Зрозумів, про що ти говориш. Я вже трохи подивився, але все одно не впевнений, чи правильно все роблю. Може, ще є якісь нюанси, на які треба звернути увагу? Наприклад, як зрозуміти, що рама точно не перекошена? Чи варто викликати майстра, якщо сам не розберуся? Хочеться, щоб усе працювало ідеально.
|
|
|
|
|
|
Re:Як налаштувати алюмінієві вікна? 3 мес., 1 нед. назад
|
|
raffffik15101986 писал(а):
Зрозумів, про що ти говориш. Я вже трохи подивився, але все одно не впевнений, чи правильно все роблю. Може, ще є якісь нюанси, на які треба звернути увагу? Наприклад, як зрозуміти, що рама точно не перекошена? Чи варто викликати майстра, якщо сам не розберуся? Хочеться, щоб усе працювало ідеально.
Якщо ще сумніваєшся, можу порадити тобі перевірений ресурс, де можна знайти інструкції та корисні поради щодо налаштування алюмінієвих вікон viknovaplus.com.ua/uk/reguljuvannja-aljuminiievih-vikon/ подивися на сторінці Viknovaplus.
Там є детальні рекомендації, як перевірити раму, налаштувати фурнітуру та багато іншого. І ще один момент: якщо не хочеш витрачати час на самостійне налаштування, на цьому ж сайті можна знайти послуги з налаштування вікон, а також замовити все, що потрібно для обслуговування.
|
|
|
|
|
|