Форум

WebOutlet
Добро пожаловать, посетитель!
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.    Забыли пароль?
Вступ до закордонного університету
(1 чел.) 1 Гость
Вниз
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Сообщения темы: Вступ до закордонного університету
891979
Platinum Boarder
Постов: 356
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Вступ до закордонного університету 1 мес., 1 нед. назад Репутация: 0
Привіт, друзі! Підкажіть, будь ласка, які документи потрібні для вступу в закордонний університет? Чула, що це може бути складно, але дуже хочу спробувати. Які важливі нюанси варто врахувати, щоб не пропустити щось важливе?

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
0355
Platinum Boarder
Постов: 545
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Re:Вступ до закордонного університету 1 мес., 1 нед. назад Репутация: 0
Привіт! Я теж збиралася вступати, тому знаю, що потрібно. Перш за все, тобі знадобиться атестат про освіту і диплом, якщо є. Плюс, потрібно буде підтвердження знання мови — зазвичай це тест, наприклад IELTS чи TOEFL. Але в університетах можуть бути свої вимоги, так що краще перевірити їхній сайт.

Reply Quote
1q2w3e4r
Platinum Boarder
Постов: 734
graph
Так, документи — це лише частина. Не забудь про мотиваційний лист і рекомендаційні листи від вчителів або викладачів. Це важливо, адже вони покажуть твою мотивацію і серйозність намірів. Деякі університети просять ще портфоліо, якщо ти вступаєш на творчі спеціальності.

Reply Quote
raffffik15101986
Platinum Boarder
Постов: 568
graphgraph
Коли я вступав на навчання за кордон https://study-roads.com , то теж проходив через все це. І можу додати, що варто заздалегідь почати готувати документи, бо це може зайняти час. Важливо також мати переклади документів, якщо вони не англійською. Я зіштовхнулася з деякими труднощами, тому що один з університетів вимагав специфічні формати документів. Спілкування з адміністрацією університету може дати корисну інформацію. Не соромся питати, вони зазвичай охоче допомагають. І, звичайно, не забудь про фінансові документи — підтвердження наявності коштів для навчання та проживання. Це теж важливо! Так що краще зібрати все заздалегідь, щоб уникнути стресу. Удачі !

Последнее редактирование: 11.10.2024 19:06 Редактировал raffffik15101986.
  Reply Quote
Вверх
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Баннер

Рассылка

Получать HTML?

У нас на сайте

Сейчас 3851 гостей онлайн
Баннер

© 2009 - 2013 Web Outlet Inc 1923 McDonald Ave, Brooklyn, New York, NY 11223 | Privacy Policy При перепечатке материалов ссылка на Web Outlet обязательна.