Форум

WebOutlet
Добро пожаловать, посетитель!
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.    Забыли пароль?
Вакансії
(1 чел.) 1 Гость
Вниз
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Сообщения темы: Вакансії
0355
Platinum Boarder
Постов: 546
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Вакансії 3 нед., 2 д. назад Репутация: 0
Мені потрібна твоя порада. Я зараз активно шукаю роботу в ІТ, і не знаю, з чого почати. Чув, що на деяких платформах вакансій менше, ніж на інших. Можливо, ти маєш якісь перевірені джерела, де дійсно варто шукати? Що ти можеш порадити стосовно компаній? Яка б платформа чи ресурс могла б допомогти мені знайти роботу з гарними умовами, щоб мати можливість навчатись і розвиватись?

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
raffffik15101986
Platinum Boarder
Постов: 568
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Re:Вакансії 3 нед. назад Репутация: 0
Можу порадити звернути увагу на компанію Галактика. Їхні вакансії зосереджені саме на спеціалістах, які розуміються на Swift програмуванні https://galaktica.io/blog/mova-programuvannya-swift/ . Це не просто місце, де платять за виконання задач. Компанія вкладається в розвиток фахівців, створює комфортні умови для роботи і навіть забезпечує можливості для зростання в кар’єрі. Також варто зазирнути на сайт Галактики – у них є спеціальний блог, де вони висвітлюють не тільки технічні аспекти, там є стаття про Swift програмування, а й свої принципи в роботі з персоналом. Бажаю успіхів у пошуку, і не забувай - вибір серед компаній вартий ретельного дослідження.

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
Вверх
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Баннер

Рассылка

Получать HTML?

У нас на сайте

Сейчас 3517 гостей и 1 пользователь онлайн
Баннер

© 2009 - 2013 Web Outlet Inc 1923 McDonald Ave, Brooklyn, New York, NY 11223 | Privacy Policy При перепечатке материалов ссылка на Web Outlet обязательна.