Форум

WebOutlet
Добро пожаловать, посетитель!
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.    Забыли пароль?
Досвід купівлі авто з США
(1 чел.) 1 Гость
Вниз
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Сообщения темы: Досвід купівлі авто з США
raffffik15101986
Platinum Boarder
Постов: 579
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Досвід купівлі авто з США 1 нед., 1 д. назад Репутация: 0
Планую придбати вживане авто з США, але поки що не зовсім розумію, з чого почати. Чув, що основний процес починається з вибору автомобіля на аукціоні, але як зрозуміти, що машина в нормальному стані? Чи варто довіряти оцінкам на аукціонах, чи краще мати додаткові перевірки? Також цікавить, які витрати слід врахувати: вартість авто, доставка, розмитнення, сертифікація? Хочу, щоб усе пройшло максимально просто, тому думаю звернутися до компаній, які займаються такими питаннями. Наприклад, чи є сенс обирати компанію, яка працює "під ключ", і наскільки це зручно? І ще питання: чи можна десь подивитися нарахування всіх платежів заздалегідь?

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
1q2w3e4r
Platinum Boarder
Постов: 746
graph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Re:Досвід купівлі авто з США 1 нед., 1 д. назад Репутация: 0
Я замовляв собі Chevrolet Equinox 2015 року через компанію, яку знайшов на сайт авто з США. У них дуже зручна система: допомогли знайти авто на аукціоні Copart, усе перевірили, включаючи історію ремонту та пробіг. Що важливо, вони прозоро показали всі витрати, які я понесу, тож несподіваних платежів не було. Машина обійшлася мені на 25% дешевше, ніж якби я купував аналогічну в Україні. Весь процес — від вибору до отримання ключів — зайняв трохи більше трьох місяців. Компанія також допомогла з розмитненням, сертифікацією та навіть порадила хорошу СТО для першого техобслуговування. Дуже зручно, що вони ведуть клієнта на кожному етапі і відповідають на всі питання. Якщо вам потрібна надійна компанія, раджу звернути увагу.

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
Вверх
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Баннер

Рассылка

Получать HTML?

У нас на сайте

Сейчас 20 гостей онлайн
Баннер

© 2009 - 2013 Web Outlet Inc 1923 McDonald Ave, Brooklyn, New York, NY 11223 | Privacy Policy При перепечатке материалов ссылка на Web Outlet обязательна.