Форум

WebOutlet
Добро пожаловать, посетитель!
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.    Забыли пароль?
Як комфортно доїхати з Кракова до Львова?
(1 чел.) 1 Гость
Вниз
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Сообщения темы: Як комфортно доїхати з Кракова до Львова?
raffffik15101986
Platinum Boarder
Постов: 579
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Як комфортно доїхати з Кракова до Львова? 1 нед., 1 д. назад Репутация: 0
Мені потрібно дістатися зі Львова до Кракова, і я хочу знайти зручний варіант. Чи є перевізники, які пропонують сучасні автобуси з кондиціонером, розетками та Wi-Fi? Також цікавить, чи можна взяти із собою велику валізу без додаткової плати? Поділіться своїм досвідом, якщо вже їздили цим маршрутом – який перевізник забезпечує комфорт і чітко дотримується розкладу?

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
891979
Platinum Boarder
Постов: 366
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Re:Як комфортно доїхати з Кракова до Львова? 1 нед., 1 д. назад Репутация: 0
Якщо шукаєш комфортну поїздку, рекомендую звернути увагу на https://contrabus.ua/pl/krakiv-lviv У них все продумано: автобуси зручні, сидіння з регулюванням, працює Wi-Fi і є розетки для зарядки. Я їздив із ними до Львова минулого місяця, і це був один із найкращих досвідів. Щодо багажу – жодних додаткових оплат за велику валізу, усе входить у вартість квитка. Зупинки по маршруту добре організовані, можна відпочити чи перекусити. Автобуси прибувають за розкладом, що для мене було дуже важливо. Якщо хочеш комфортно й безпечно дістатися, Contrabus – чудовий вибір.

Зарегистрирован Зарегистрирован

Последнее редактирование: 25.11.2024 17:36 Редактировал 891979.
  Reply Quote
Вверх
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Баннер

Рассылка

Получать HTML?

У нас на сайте

Сейчас 22 гостей онлайн
Баннер

© 2009 - 2013 Web Outlet Inc 1923 McDonald Ave, Brooklyn, New York, NY 11223 | Privacy Policy При перепечатке материалов ссылка на Web Outlet обязательна.