Форум

WebOutlet
Добро пожаловать, посетитель!
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.    Забыли пароль?
Де взяти гроші на ремонт стиральной машини?
(1 чел.) 1 Гость
Вниз
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Сообщения темы: Де взяти гроші на ремонт стиральной машини?
891979
Platinum Boarder
Постов: 386
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Де взяти гроші на ремонт стиральной машини? 1 нед., 2 д. назад Репутация: 0
Привіт, друзі! Не знаю, як бути. Потрібно терміново знайти гроші, бо в мене зламалася пральна машинка, а ще за два дні треба оплатити рахунки за квартиру. Відкладених грошей немає, бо нещодавно витратила все на лікування. Можливо, хтось порадить, де можна швидко взяти позику або підробіток?

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
0355
Platinum Boarder
Постов: 577
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Re:Де взяти гроші на ремонт стиральной машини? 1 нед., 2 д. назад Репутация: 0
Зрозуміло, що ситуація неприємна, але зараз є багато варіантів. Якщо потрібна невелика сума, можна попросити у друзів або родичів. Ще є сервіси онлайн-позик. Головне — уважно читай умови і не бери кредитів із високими відсотками, щоб не потрапити в боргову яму.

Reply Quote
1q2w3e4r
Platinum Boarder
Постов: 782
graph
Я одного разу теж шукала гроші на ремонт автомобіля. Взяла невеликий кредит у МФО, все оформила за 20 хвилин. Але обирай надійні сервіси. А ще краще — спробуй розділити витрати: спочатку розв'яжи питання з рахунками, а потім шукай варіанти із машинкою.

Reply Quote
raffffik15101986
Platinum Boarder
Постов: 612
graphgraph
У мене нещодавно була схожа ситуація, коли затримали зарплату. Я звернулася до МФО Лимон https://limon-credit.com.ua/uk/ Це одна з мікрофінансових організацій, де можна швидко отримати кредит онлайн. Сума невелика, але якраз вистачило, щоб закрити всі термінові потреби. Усе, що потрібно, — це паспорт і код. Але будь обережна: уважно читай договір і звертай увагу на термін повернення. У мене був лише тиждень, але я встигла. Зараз такі сервіси зручні, але користуватися ними варто лише тоді, коли впевнена, що зможеш повернути. І ще: якщо є можливість, краще попроси знайомих чи рідних, бо борги — це завжди стрес.

Reply Quote
Вверх
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Баннер

Рассылка

Получать HTML?

У нас на сайте

Сейчас 23 гостей онлайн
Баннер

© 2009 - 2013 Web Outlet Inc 1923 McDonald Ave, Brooklyn, New York, NY 11223 | Privacy Policy При перепечатке материалов ссылка на Web Outlet обязательна.