0355
Platinum Boarder
Постов: 610
|
Re:Хочу купити гарний паркан 2 нед., 1 д. назад
|
|
Я кілька місяців тому купував паркан у Києві, і з того часу можу сказати, що варіантів дуже багато. Але якщо хочете, щоб паркан був не тільки міцним, а й естетичним, то я б радив звернути увагу на компанії, що працюють з комбінацією металу та дерева або каменю. Мені сподобалась фірма, яка спеціалізується на виготовленні таких парканів, вони змогли зробити паркан за індивідуальним проектом. Якщо хочете щось стильне, потрібно звертати увагу на деталі та узгоджувати дизайн з професіоналами.
|
|
|
|
|
891979
Platinum Boarder
Постов: 412
|
|
|
Я нещодавно купував паркан у Києві, і можу сказати, що вибір дуже великий. Мені сподобались варіанти, що поєднують сучасні металеві сітки з декоративними вставками з дерева. Тепер у мене на ділянці паркан, який не тільки захищає територію, а й виглядає естетично. Можу порекомендувати кілька фірм, які займаються виготовленням таких парканів, і вони мають хороші відгуки на форумах. Можливо, варто звернути увагу на компанії, що пропонують індивідуальний дизайн, тоді буде повний контроль над виглядом.
|
|
|
|
|
|
|
|
891979 писал(а):
Я нещодавно купував паркан у Києві, і можу сказати, що вибір дуже великий. Мені сподобались варіанти, що поєднують сучасні металеві сітки з декоративними вставками з дерева. Тепер у мене на ділянці паркан, який не тільки захищає територію, а й виглядає естетично. Можу порекомендувати кілька фірм, які займаються виготовленням таких парканів, і вони мають хороші відгуки на форумах. Можливо, варто звернути увагу на компанії, що пропонують індивідуальний дизайн, тоді буде повний контроль над виглядом.
Ось з власного досвіду можу всім дати пораду звертатися в компанію Віткар Гео Буд, якщо хочете знайти та купити гарний паркан в Києві https://vitcar.com.ua/ua/p1490332264-zabor-gabionov.html сам нещодавно замовив у них паркан, все було по кайфу. Усе зробили, як обіцяли. Дуже задоволений якістю та підходом до справи.
Якщо ти шукаєш щось нестандартне, то вони запропонують ідеальний варіант із габіонами для твоєї ділянки. Вони навіть мають такі незвичайні рішення, які мені раніше в інших місцях не траплялися. На замовлення та встановлення пішло менше часу, ніж я думав. Для Києва це реально круто!
|
|
|
|
|
|