891979
Platinum Boarder
Постов: 471
|
Де купити вишиту жіночу футболку? 4 д., 2 ч. назад
|
|
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, де зараз можна придбати якісну жіночу вишиту футболку? Хочу зробити приємний подарунок, але щоб не просто щось типове з ринку, а справді гарну річ — зі змістом, зручну і водночас таку, що підкреслює національну автентичність. Бажано, щоб тканина була приємна до тіла, а не синтетика, бо планую брати на літо. Ще важливо, щоб вишивка була акуратна, не просто машинна штампівка, а з душею, з деталями. Можливо, хтось уже купував щось подібне і може поділитися враженнями або порадити, де шукати.
|
|
|
|
|
0355
Platinum Boarder
Постов: 656
|
Re:Де купити вишиту жіночу футболку? 4 д., 2 ч. назад
|
|
Я нещодавно купувала собі вишиту футболку, і скажу чесно — залишилася дуже задоволена. Обирала довго, бо хотіла щось універсальне: і щоб до джинсів пасувала, і щоб можна було вдягнути під піджак на роботу. Дуже важливо, що матеріал — натуральний, не парить у спеку. А вишивка — просто очі тішить, видно, що майстер працював з увагою. Вже кілька разів прала — не линяє, не сідає. Навіть подруга питала, де взяла, бо виглядає стильно і дуже по-сучасному. Не шкодую жодної гривні.
|
|
|
|
|
|
|
|
Маю кілька речей з етномотивами, і жіноча вишита футболка серед них — моя улюблена. Вона справді зручна, приємна до тіла, і найголовніше — вишивка не викликає подразнень, бо зроблена на м’якій тканині, а не на жорсткій основі, як це часто буває. Ношу її вже понад пів року, і хоч виглядала делікатною — витримала і часті прання, і активне носіння. Вишивка не потріскалася, кольори залишилися яскравими. Дуже люблю цю футболку за поєднання національного стилю з комфортом.
|
|
|
|
|
|
|
|
Я дуже довго шукала футболку з вишивкою, яка була б не тільки красивою, але й зручною в повсякденному носінні. Не хотілося чогось надто святкового або громіздкого, хотілося саме щось легке, стильне, але з душею.
Купувала жіночу вишиту футболку https://kram.kr.ua/zinki/futbolki/ тут. Чесно кажучи, не очікувала такого рівня якості: тканина приємна, дихає, ідеальна для теплої погоди. Вишивка акуратна, без зайвих ниток, дуже деталізована. Ношу її не тільки на свята чи вихідні, а й у будні, бо вона пасує до всього — і до шортів, і до спідниці. Після кількох прань виглядає так само, як у день покупки. Радію, що зробила саме цей вибір.
|
|
|
|
|
|