Форум

WebOutlet
Добро пожаловать, посетитель!
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.    Забыли пароль?
Морозильник, що не зламається раніше за нерви влас
(1 чел.) 1 Гость
Вниз
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Сообщения темы: Морозильник, що не зламається раніше за нерви влас
raffffik15101986
Platinum Boarder
Постов: 771
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Морозильник, що не зламається раніше за нерви влас 3 д., 11 ч. назад Репутация: 0
Друзі, допоможіть з вибором морозилки! Вирішив вкластися в новий напрямок – заморожені смаколики. Але вибір такий великий, що починаю думати, що легше самому в льодовик переїхати. Хто вже пройшов цей квест – діліться, яка модель "морозить", а не "морожує мозок"? І де купували?

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
1q2w3e4r
Platinum Boarder
Постов: 951
graph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Re:Морозильник, що не зламається раніше за нерви влас 2 д., 12 ч. назад Репутация: 0
Якщо плануєте відкривати продуктову точку або вже маєте невеликий магазин, без морозильної камери вам ніяк. Я довго вагалася, бо техніка недешева, але зрозуміла: краще один раз вкластися в якісну річ, ніж потім постійно ремонтувати. У магазині Венкон мені підібрали камеру з урахуванням мого бюджету та обсягів, консультант справді був на своєму місці. Якщо вам треба морозильні камери купити https://vencon.ua/ua/catalog/morozilnye-kamery раджу, плюсами стали доставка по Україні, можливість оплати частинами, а ще була акція, я отримала приємну знижку. Чесно, я спочатку думала, що дешевше буде в іншому магазині, але тут ціна виявилась найкращою, плюс кешбек, дрібниця, а приємно. Користуюсь вже 4 місяці, все працює стабільно, продукція не псується, економить електроенергію. Я дуже задоволена, дякую Венкон, рекомендую всім, хто не хоче мороки.

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
Вверх
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Баннер

Рассылка

Получать HTML?

У нас на сайте

Сейчас 103 гостей онлайн
Баннер

© 2009 - 2013 Web Outlet Inc 1923 McDonald Ave, Brooklyn, New York, NY 11223 | Privacy Policy При перепечатке материалов ссылка на Web Outlet обязательна.