Форум

WebOutlet
Добро пожаловать, посетитель!
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.    Забыли пароль?
Які под системи обираєте?
(1 чел.) 1 Гость
Вниз
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Сообщения темы: Які под системи обираєте?
raffffik15101986
Platinum Boarder
Постов: 788
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Які под системи обираєте? 1 нед., 2 д. назад Репутация: 0
Які моделі под систем вам подобаються найбільше, і чому? Чи звертаєте увагу на ціну, автономність, смак, наявність змінних картриджів, тощо? Зараз така велика різноманітність, що очі розбігаються. Було б цікаво почути ваші думки, особливо якщо вже мали досвід із кількома варіантами. Особисто мені важливо, щоб було зручно носити з собою і не морочитися з заправками.

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
891979
Platinum Boarder
Постов: 478
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Re:Які под системи обираєте? 1 нед., 2 д. назад Репутация: 0
Останнім часом зупинилась на більш компактних варіантах із вбудованими картриджами. Вони не протікають і добре тримають заряд. Для мене найголовніше — щоб не потрібно було часто обслуговувати. Ціна теж має значення, але я готовий трохи переплатити за якість. Наприклад, моя остання покупка трохи дорожча, але прослужила значно довше за попередні.

Reply Quote
raffffik15101986
Platinum Boarder
Постов: 788
graphgraph
891979 писал(а):
Останнім часом зупинилась на більш компактних варіантах із вбудованими картриджами. Вони не протікають і добре тримають заряд. Для мене найголовніше — щоб не потрібно було часто обслуговувати. Ціна теж має значення, але я готовий трохи переплатити за якість. Наприклад, моя остання покупка трохи дорожча, але прослужила значно довше за попередні.
Цікаво, дякую! Я теж починав із чогось подібного, але зіткнувся з тим, що деякі пристрої швидко виходять із ладу. Часто протікали або гіршав смак уже після кількох днів використання. Можливо, справа була у підробках або неправильно підібраному картриджі.

Reply Quote
1q2w3e4r
Platinum Boarder
Постов: 963
graph
Я перепробував багато різних под-систем, перш ніж зупинився на своїй улюбленій. Для мене ключовими були зручність у використанні, тривалість роботи батареї й насичений смак. Останнім часом часто користуюсь пристроєм под Вапорессо Вайб bambuk.org/vaporesso-vibe-pod-system/ — дуже задоволений якістю та стабільністю. Вдало підібрані картриджі, приємна тяга, нічого не протікає. Також велике значення має, де саме купуєш. Багато хто нехтує цим моментом, а потім дивується, чому пристрій працює некоректно. Я особисто замовляю виключно в онлайн вейп шоп магазині Bambuk — там завжди є вибір, оригінальна продукція і грамотна підтримка. До того ж у них часто бувають акції, тож можна знайти щось хороше за адекватну ціну.

Reply Quote
Вверх
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Баннер

Рассылка

Получать HTML?

У нас на сайте

Сейчас 583 гостей онлайн
Баннер

© 2009 - 2013 Web Outlet Inc 1923 McDonald Ave, Brooklyn, New York, NY 11223 | Privacy Policy При перепечатке материалов ссылка на Web Outlet обязательна.