Форум

WebOutlet
Добро пожаловать, посетитель!
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.    Забыли пароль?
Чому масово купують авто з Кореї?
(1 чел.) 1 Гость
Вниз
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Сообщения темы: Чому масово купують авто з Кореї?
0355
Platinum Boarder
Постов: 710
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Чому масово купують авто з Кореї? 4 д., 12 ч. назад Репутация: 0
Хтось може пояснити, чому стільки людей зараз масово скуповують авто з Кореї? Здається, скрізь тільки й чути, Корея, Корея... А в чому фішка? Це що, якість краще, ніж у Європи? Чи ціни нижчі? Просто не хочеться зробити хибний вибір, хочу купити авто вперше, і не розумію, чому саме Корея стала такою популярною.

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
raffffik15101986
Platinum Boarder
Постов: 842
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Re:Чому масово купують авто з Кореї? 4 д., 12 ч. назад Репутация: 0
Причин багато, насправді. У Кореї дуже високий рівень техобслуговування - машини часто обслуговуються на офіційних СТО, зберігають сервісну історію, йдуть на продаж з хорошим станом і пробігом. Плюс - більшість моделей мають багаті комплектації навіть у "базі", що в Україні або США - рідкість. А ще, вигідне співвідношення ціна/якість. І на відміну від США, з Кореї часто везуть не биті авто, а з пробігом, але цілі.

Reply Quote
0355
Platinum Boarder
Постов: 710
graphgraph
А як там з цінами? Бо я порівнював кілька варіантів, деякі моделі з Кореї реально виглядають свіжіше за ту ж саму модель з Європи, але дешевші. Це не викликає підозр? Просто я трохи побоююсь "надто хороших" пропозицій - де гарантії, що машина не скручена або не з проблемною історією?

Reply Quote
891979
Platinum Boarder
Постов: 525
graphgraph
0355 писал(а):
А як там з цінами? Бо я порівнював кілька варіантів, деякі моделі з Кореї реально виглядають свіжіше за ту ж саму модель з Європи, але дешевші. Це не викликає підозр? Просто я трохи побоююсь "надто хороших" пропозицій - де гарантії, що машина не скручена або не з проблемною історією?

Я тут вже тричі замовляла авто з Кореї https://bex-auto.com/avto/avto-iz-ssha, і скажу прямо - якщо працюєш через перевірену компанію, ризиків майже нема. Раджу глянути на Bex-Auto, вони давно на ринку, і в них дійсно спеціалізація саме на корейських авто. Великий вибір, видно пробіг, комплектації, фото, і вказують, звідки авто. Плюс, у них і сервіс нормальний - підкажуть, що вигідніше взяти під твій бюджет. У 2025 році точно краще шукати варіанти в Кореї через таких хлопців.

Последнее редактирование: 29.07.2025 00:10 Редактировал 891979.
  Reply Quote
Вверх
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Баннер

Рассылка

Получать HTML?

У нас на сайте

Сейчас 111 гостей онлайн
Баннер

© 2009 - 2013 Web Outlet Inc 1923 McDonald Ave, Brooklyn, New York, NY 11223 | Privacy Policy При перепечатке материалов ссылка на Web Outlet обязательна.