Форум

WebOutlet
Добро пожаловать, посетитель!
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.    Забыли пароль?
Цікавить невропатолог у Новомосковську (м. Самар)
(1 чел.) 1 Гость
Вниз
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Сообщения темы: Цікавить невропатолог у Новомосковську (м. Самар)
raffffik15101986
Platinum Boarder
Постов: 846
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Цікавить невропатолог у Новомосковську (м. Самар) 5 д., 9 ч. назад Репутация: 0
Останнім часом мого сина почали турбувати головні болі та часті нервові посмикування. Сімейний лікар порадив звернутися до невропатолога для детального обстеження, але я не впевнена, яку клініку обрати. Порадьте, будь ласка, перевірений медичний заклад у Новомосковську, де є хороший невропатолог, бажано з сучасним обладнанням та професійним підходом до пацієнтів.

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
0355
Platinum Boarder
Постов: 712
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Re:Цікавить невропатолог у Новомосковську (м. Самар) 4 д., 16 ч. назад Репутация: 0
Можу порадити вам звернутися до Медичного центру AlefClinicPlus. Там працює кваліфікований невропатолог у Новомосковську (м. Самар) https://alefclinicplus.com/nevropatolog , який має великий досвід роботи з дітьми та дорослими. Сам проходив там обстеження і залишився дуже задоволений, бо лікар не лише ретельно оглядає, а й доступно пояснює причини симптомів, призначає грамотне лікування та дає корисні рекомендації для профілактики. Крім того, клініка обладнана сучасною апаратурою для діагностики, що значно підвищує точність результатів.

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
Вверх
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Баннер

Рассылка

Получать HTML?

У нас на сайте

Сейчас 204 гостей онлайн
Баннер

© 2009 - 2013 Web Outlet Inc 1923 McDonald Ave, Brooklyn, New York, NY 11223 | Privacy Policy При перепечатке материалов ссылка на Web Outlet обязательна.