Форум

WebOutlet
Добро пожаловать, посетитель!
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.    Забыли пароль?
Кто реально пользовался международными перевозками
(1 чел.) 1 Гость
Вниз
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Сообщения темы: Кто реально пользовался международными перевозками
1q2w3e4r
Platinum Boarder
Постов: 1130
graph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Кто реально пользовался международными перевозками 1 д., 1 ч. назад Репутация: 0
Маю ситуацію, коли потрібно терміново перевезти кілька палет із косметичною продукцією до Італії, а з попередньою транспортною компанією маю поганий досвід. Затримали вантаж на митниці через неправильно заповнені документи, а потім ще тиждень не відповідали на повідомлення. Не хочу знову ризикувати. Підкажіть, будь ласка, з власного досвіду, які компанії реально відповідальні й доставляють у терміни? Мене цікавлять міжнародні перевезення вантажів із чітким супроводом документів і можливістю відстеження.

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
0355
Platinum Boarder
Постов: 770
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Re:Кто реально пользовался международными перевозками 1 д., 1 ч. назад Репутация: 0
Я колись мав схожу ситуацію. Возив будматеріали в Австрію, і тільки з третьої спроби знайшов нормальну фірму. У попередніх то машина зламалась, то брокер щось не доніс. Раджу дивитися, щоб у компанії був власний автопарк і досвід роботи саме з ЄС. Якщо все передається посередникам, то контроль губиться. І обов’язково уточнюй, чи є страхування, бо деякі економлять саме на цьому пункті.

Reply Quote
891979
Platinum Boarder
Постов: 577
graphgraph
Re:Кто реально пользовался международными перевозками 1 д., 1 ч. назад Репутация: 0
Ми працюємо з міжнародними клієнтами, тож часто відправляємо товари за кордон. З власного досвіду скажу, що краще обирати компанії, які мають окремий відділ митного оформлення. Це значно спрощує процес, бо все роблять “під ключ” документи, сертифікати, митні декларації. І ще один момент: якщо у вантажі є продукція різного типу, проси, щоб менеджер одразу пояснив, які коди ТН ЗЕД будуть у документах. Це потім економить багато нервів на кордоні.

Reply Quote
raffffik15101986
Platinum Boarder
Постов: 914
graphgraph
891979 писал(а):
Ми працюємо з міжнародними клієнтами, тож часто відправляємо товари за кордон. З власного досвіду скажу, що краще обирати компанії, які мають окремий відділ митного оформлення. Це значно спрощує процес, бо все роблять “під ключ” документи, сертифікати, митні декларації. І ще один момент: якщо у вантажі є продукція різного типу, проси, щоб менеджер одразу пояснив, які коди ТН ЗЕД будуть у документах. Це потім економить багато нервів на кордоні.

Я вже кілька разів користувався послугами міжнародних перевезень вантажів https://mitridat-container.com/mezhdunarodnye-perevozki-gruza/ і можу сказати, що це один із небагатьох варіантів, де реально все прозоро.
Ми відправляли обладнання з України до Німеччини, компанія взяла на себе повний контроль від пакування до доставки. Мене приємно здивувало, що вони одразу надають номер для відстеження, а менеджери відповідають навіть у вихідні. У договорі все чітко прописано, включно з компенсацією у випадку затримки.
Тому раджу перед вибором перевірити наявність договору, умови страхування і досвід перевізника по конкретному напрямку. Це найкраща гарантія, що вантаж прибуде вчасно і в цілості.

Reply Quote
Вверх
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Баннер

Рассылка

Получать HTML?

У нас на сайте

Сейчас 24 гостей онлайн
Баннер

© 2009 - 2013 Web Outlet Inc 1923 McDonald Ave, Brooklyn, New York, NY 11223 | Privacy Policy При перепечатке материалов ссылка на Web Outlet обязательна.