Форум

WebOutlet
Добро пожаловать, посетитель!
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.    Забыли пароль?
Де мені купити чохол для туристичного рюкзака?
(1 чел.) 1 Гость
Вниз
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Сообщения темы: Де мені купити чохол для туристичного рюкзака?
raffffik15101986
Platinum Boarder
Постов: 945
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Де мені купити чохол для туристичного рюкзака? 12 ч., 14 мин. назад Репутация: 0
Не очікував, що звичайний пошук чохла для туристичного рюкзака може так ускладнитись. Здавалося б, це проста дрібниця, але коли почав переглядати магазини, то або немає потрібного розміру, або якість під великим питанням. Дехто каже, що можна обійтись поліетиленом, але я не хочу виглядати, ніби обмотуюся сміттєвим пакетом десь у Карпатах. До того ж, коли йдеш у тривалий похід, хочеться бути впевненим, що рюкзак захищений від дощу, вологи, бруду і не перетворюється на мокру ганчірку. Може хтось підкаже: де купити нормальний чохол для туристичного рюкзака, щоб і якість була хороша, і ціна адекватна, і розміри підійшли?

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
1q2w3e4r
Platinum Boarder
Постов: 1164
graph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Re:Де мені купити чохол для туристичного рюкзака? 12 ч., 14 мин. назад Репутация: 0
Якщо підходити до питання практично, варто враховувати кілька моментів, коли обираєш чохол для туристичного рюкзака. Перше — матеріал. У більшості випадків це щільний нейлон або поліестер із водовідштовхувальним просоченням. Деякі моделі додатково мають проклеєні шви, що не пропускають воду навіть під проливним дощем. Друге — розмір. Для рюкзаків 50–60 літрів і 80–100 літрів потрібні різні чохли, тому варто дивитися на маркування. Також є універсальні варіанти з гумкою, які підходять для кількох об’ємів. Ще враховують вагу, еластичність та наявність додаткових фіксаторів, щоб чохол не злітав під час руху. А купувати їх можна як в офлайн-маркетах для туристів, так і в будь-яких інтернет-магазинах, де продають спорядження. Головне — не брати підозріло дешеві речі, бо вони часто рвуться і протікають.

Reply Quote
raffffik15101986
Platinum Boarder
Постов: 945
graphgraph
Re:Де мені купити чохол для туристичного рюкзака? 12 ч., 13 мин. назад Репутация: 0
Дякую за пояснення, тепер хоча б зрозуміло, що потрібно перевіряти перед покупкою, бо раніше я просто думав: є чохол — окей. Але тепер, коли знаю, що бувають різні матеріали, шви та навіть фіксатори, вже не хочеться витрачати гроші даремно. Та от проблема: ходити по місту і шукати чохли для туристичних рюкзаків у магазинах — це ще те випробування. Багато хто каже, що в інтернеті вибір більший, але не хочеться купити кота у мішку. Може підкажеш конкретніше, куда краще звернутися, щоб не нарватися на підробку чи тонку тканину, яка розлізеться після першого дощу?

Reply Quote
1q2w3e4r
Platinum Boarder
Постов: 1164
graph
Re:Де мені купити чохол для туристичного рюкзака? 12 ч., 8 мин. назад Репутация: 0
Якщо хочеш уникнути ризику та взяти щось нормальне, можна не бігати містом і не витрачати час даремно — є платформи, де цілком спокійно можна замовляти туристичне спорядження, включаючи чохли для туристичних рюкзаків https://umall.ua/catalog/chehly-dlya-turisticheskih-ryukzakov/ і отримати саме те, що очікуєш. Плюс там є можливість обрати за характеристиками, розмірами, матеріалами й ціною, що набагато зручніше, ніж купувати «наосліп» у випадковому магазині. Однією з таких платформ є маркетплейс Umall. Там уже зібрані моделі різних форматів: на 45–60 літрів, 70–90 літрів і навіть на дуже великі рюкзаки, тож підійдуть і тим, хто йде у короткий похід, і тим, хто бере оснащення на декілька тижнів.

Ще однією перевагою є реальні описи товарів і характеристики: товщина тканини, тип водозахисту, система затягування, еластична кромка, додаткові стяжки. Можна подивитися, як виглядає чохол, перевірити фото, дізнатися об’єм і навіть орієнтовну вагу. Це допомагає не помилитися з вибором, бо інколи візуально товар виглядає масивним, але насправді легкий і компактний. Крім того, на платформі є зручна система фільтрів, тож не потрібно переглядати сотні випадкових позицій.

Якщо замовляти онлайн, варто також звертати увагу на відгуки тих, хто вже купував. У цьому випадку вони добре допомагають зрозуміти, чи справді тканина не пропускає воду, чи тримається гумка, чи не рветься покриття об гілки та каміння. У результаті виходить швидше, зручніше і без зайвих ризиків. Якщо хочеш, можеш спокійно переглянути всі доступні там чохли для туристичних рюкзаків і обрати те, що підійде саме під твій рюкзак і умови походу.

Reply Quote
Вверх
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Баннер

Рассылка

Получать HTML?

У нас на сайте

Сейчас 41 гостей и 1 пользователь онлайн
Баннер

© 2009 - 2013 Web Outlet Inc 1923 McDonald Ave, Brooklyn, New York, NY 11223 | Privacy Policy При перепечатке материалов ссылка на Web Outlet обязательна.