Форум

WebOutlet
Добро пожаловать, посетитель!
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.    Забыли пароль?
Автокрісло + коляска: що вигідніше обрати?
(1 чел.) 1 Гость
Вниз
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Сообщения темы: Автокрісло + коляска: що вигідніше обрати?
1q2w3e4r
Platinum Boarder
Постов: 1182
graph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Автокрісло + коляска: що вигідніше обрати? 20 ч., 43 мин. назад Репутация: 0
Хто вже стикався з вибором між модульним комплектом коляска + автокрісло та окремою покупкою цих речей? Цікавить, що зручніше в повсякденному житті, особливо при частих прогулянках і поїздках у авто. Чи не виявиться, що модуль займає менше місця і легше транспортувати, а окремо куплені речі дають більше свободи у виборі та стилі?

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
0355
Platinum Boarder
Постов: 800
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Re:Автокрісло + коляска: що вигідніше обрати? 20 ч., 42 мин. назад Репутация: 0
Коли обирав між модульним комплектом і окремими речами, зупинився на модулі. Дуже зручно: дитина відразу в автокрісло, потім просто ставиш на шасі коляски, все компактно і швидко. Особливо помітно при коротких прогулянках або коли потрібно швидко посадити малюка в авто. Вдалося економити місце в квартирі та в багажнику, а ще не треба думати про сумісність автокрісла і коляски.

Reply Quote
891979
Platinum Boarder
Постов: 612
graphgraph
З іншого боку, я вирішив купувати окремо коляску і автокрісло. Так отримав більше варіантів на вибір, можна підібрати саме те, що подобається і підходить під стиль прогулянок. До того ж, окреме автокрісло часто зручніше для тривалих поїздок у машині, а коляска зручна в міських умовах. Для мене важливіше мати можливість оновлювати окремо частини, ніж економити місце в багажнику.

Reply Quote
raffffik15101986
Platinum Boarder
Постов: 964
graphgraph
Коли я готувався до появи малюка, вирішив заглянути в інтернет-магазин Чудо Острів. Там так багато варіантів, що очі розбігалися. Мені сподобалося, що модульний комплект – це зручно: одне рішення для прогулянок і поїздок у авто, а ще економія місця.
Але, розглянувши окремі моделі, я зрозумів, що можна підібрати коляску за власними вподобаннями і при цьому окремо автокрісло для авто. Мені вдалось порівняти переваги: модуль – це комфорт і компактність, а окремо – індивідуальний стиль і більше варіантів. Тепер я знаю, що вибір залежить від вашого способу життя.

Reply Quote
Вверх
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Баннер

Рассылка

Получать HTML?

У нас на сайте

Сейчас 15 гостей онлайн
Баннер

© 2009 - 2013 Web Outlet Inc 1923 McDonald Ave, Brooklyn, New York, NY 11223 | Privacy Policy При перепечатке материалов ссылка на Web Outlet обязательна.