Форум

WebOutlet
Добро пожаловать, посетитель!
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.    Забыли пароль?
Яких виробників ПЕТ-тари ви можете порекомендувати
(1 чел.) 1 Гость
Вниз
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Сообщения темы: Яких виробників ПЕТ-тари ви можете порекомендувати
1q2w3e4r
Platinum Boarder
Постов: 1394
graph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Яких виробників ПЕТ-тари ви можете порекомендувати 23 ч., 19 мин. назад Репутация: 0
Привіт громадо! Маю амбітні плани щодо розширення свого асортименту, і зараз гостро постало питання закупівлі якісної ПЕТ-тари. Шукаю людей або компанії, які не просто продають товар, а стають справжніми партнерами. Цікавить досвід тих, хто вже замовляв оптові партії: як там із логістикою, чи не буває браку і чи адекватні ціни на сьогодні? Дуже надихаюся своїм проєктом і хочу, щоб кожна деталь була ідеальною. Якщо ви знаєте крутих фахівців у цій сфері, порадьте, до кого звернутися. Заздалегідь дякую за кожну відповідь, це справді допоможе мені рухатися далі з впевненістю!

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
raffffik15101986
Platinum Boarder
Постов: 1113
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Re:Яких виробників ПЕТ-тари ви можете порекомендувати 23 ч., 18 мин. назад Репутация: 0
Привіт, коли людина так горить своєю справою, я сам такий же і завжди намагаюся знайти тих, хто поділяє мій підхід к роботі та не косячить по дрібницях. У бізнесі з розливу води я вже років десять, і за цей час бачив усяке: і затримки фур на тиждень, і привіз дірявих пляшок, так що фільтр партнерів у мене зараз дуже жорсткий. Можу сказати по секрету, що більшість великих гравців на ринку закуповуються там же, де базується Завод преформ https://dzp.com.ua/ оскільки це дає гарантію відсутності мікротріщин та дотримання точної ваги виробу. Для мене вкрай важлива повторюваність результату від партії до партії, щоб я не переналаштовував верстат щопонеділка через те, що нова партія прийшла трохи товщою або тоншою за попередню. З цими хлопцями у мене склалися цілком довірчі відносини, вони завжди попереджають про планові техобслуговування ліній і тримають для мене резервний запас на складі. Це дозволяє мені планувати продажі на місяць наперед і не переживати, що завтра мені не буде у що розливати воду і доведеться зупиняти цех. Надійність у нашому нестабільному світі — штука рідкісна, так що якщо знайшли нормальне джерело постачання, тримайтеся за нього, бо саме з таких дрібниць і складається успіх великої справи.

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
Вверх
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Баннер

Рассылка

Получать HTML?

У нас на сайте

Сейчас 94 гостей онлайн
Баннер

© 2009 - 2013 Web Outlet Inc 1923 McDonald Ave, Brooklyn, New York, NY 11223 | Privacy Policy При перепечатке материалов ссылка на Web Outlet обязательна.