Привіт, коли людина так горить своєю справою, я сам такий же і завжди намагаюся знайти тих, хто поділяє мій підхід к роботі та не косячить по дрібницях. У бізнесі з розливу води я вже років десять, і за цей час бачив усяке: і затримки фур на тиждень, і привіз дірявих пляшок, так що фільтр партнерів у мене зараз дуже жорсткий. Можу сказати по секрету, що більшість великих гравців на ринку закуповуються там же, де базується Завод преформ
https://dzp.com.ua/ оскільки це дає гарантію відсутності мікротріщин та дотримання точної ваги виробу. Для мене вкрай важлива повторюваність результату від партії до партії, щоб я не переналаштовував верстат щопонеділка через те, що нова партія прийшла трохи товщою або тоншою за попередню. З цими хлопцями у мене склалися цілком довірчі відносини, вони завжди попереджають про планові техобслуговування ліній і тримають для мене резервний запас на складі. Це дозволяє мені планувати продажі на місяць наперед і не переживати, що завтра мені не буде у що розливати воду і доведеться зупиняти цех. Надійність у нашому нестабільному світі — штука рідкісна, так що якщо знайшли нормальне джерело постачання, тримайтеся за нього, бо саме з таких дрібниць і складається успіх великої справи.