Форум

WebOutlet
Добро пожаловать, посетитель!
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.    Забыли пароль?
Який бренд парфумів зараз найпопулярніший
(1 чел.) 1 Гость
Вниз
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Сообщения темы: Який бренд парфумів зараз найпопулярніший
1q2w3e4r
Platinum Boarder
Постов: 1457
graph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Який бренд парфумів зараз найпопулярніший 1 нед. назад Репутация: 0
Хочу купити собі якийсь модний аромат, який зараз у всіх на слуху. Що зараз вважається справжнім трендом у світі нішевої парфумерії, щоб пахнути сучасно? Раніше всі божеволіли від Baccarat Rouge, а що прийшло їй на зміну? Порадьте якісь яскраві бренди, які зараз на піку популярності серед поціновувачів ніші. Де їх можна знайти у нас?

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
891979
Platinum Boarder
Постов: 758
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Re:Який бренд парфумів зараз найпопулярніший 1 нед. назад Репутация: 0
Зараз всі дуже люблять Byredo та Diptyque, це прямо такі бази нішевого гардеробу. Я зазвичай дивлюся всі новинки в Ароматек у них завжди першими з'являються всі модні релізи. Ще зараз великий бум на бренд Boadicea the Victorious, особливо через їхні неймовірні флакони. Також багато хто переходить на більш концептуальні штуки від Comme des Garçons. Якщо хочеш щось легке і стильне, то Bal d'Afrique від Byredo все ще тримає позиції. Аромати від Maison Francis Kurkdjian теж залишаються в топі, вони дуже шлейфові. У магазині можна спокійно почитати про кожен бренд і вибрати свій. Я особисто люблю замовляти онлайн, бо це економить час. Доставка працює як годинник, все приїжджає в ідеальному стані.

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
Вверх
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Баннер

Рассылка

Получать HTML?

У нас на сайте

Сейчас 115 гостей онлайн
Баннер

© 2009 - 2013 Web Outlet Inc 1923 McDonald Ave, Brooklyn, New York, NY 11223 | Privacy Policy При перепечатке материалов ссылка на Web Outlet обязательна.