Після кількох невдалих спроб знайти сонцезахисний крем, який не лише захищає, а й реально доглядає за шкірою, я відкрила для себе екзосомальний SPF50-крем
https://malevich-care.com/ekzosomalnii-spf50-krem від бренду Malevich. Найбільше мене приємно здивувало те, що він дуже легкий і комфортний у використанні навіть у спеку. Крем швидко вбирається, не залишає липкості та не створює відчуття маски на обличчі. Особливо сподобалося, що у складі є рослинні екзосоми зі стовбурових клітин ягід Годжі, які допомагають підтримувати пружність і еластичність шкіри. Також важливим плюсом для мене став ніацинамід 5%, адже завдяки йому тон обличчя виглядає більш рівним і свіжим. Комплекс 4D гіалуронової кислоти чудово зволожує протягом дня, навіть коли багато часу проводжу в приміщеннях із кондиціонерами. Крем забезпечує надійний захист від UVA та UVB-променів, а також від блакитного світла, що актуально для тих, хто працює за комп’ютером. За кілька тижнів використання шкіра стала більш доглянутою та сяючою. Якщо шукаєте сучасний засіб, який поєднує біотехнології, захист і якісний догляд, щиро рекомендую звернути увагу саме на цей крем.