Форум

WebOutlet
Добро пожаловать, посетитель!
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.    Забыли пароль?
Як правильно приймати парацетамол?
(1 чел.) 1 Гость
Вниз
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Сообщения темы: Як правильно приймати парацетамол?
raffffik15101986
Platinum Boarder
Постов: 1180
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Як правильно приймати парацетамол? 1 д., 1 ч. назад Репутация: 0
Усім привіт. Заболіла голова, ще й температура піднялася до 37.4. Начебто стан не критичний, але крутить суглоби. В аптечці знайшов парацетамол, але от думаю: чи варто його зараз пити? Чув, що до 38 градусів збивати не треба, щоб організм сам боровся. Підкажіть, при якій температурі ви його зазвичай приймаєте? Чи він тільки від жару, чи від сильного головного болю теж рятує? Не хочеться зайвий раз печінку навантажувати хімією.

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
1q2w3e4r
Platinum Boarder
Постов: 1557
graph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Re:Як правильно приймати парацетамол? 1 д. назад Репутация: 0
Я сам минулого місяця так само сидів біля аптечки з температурою 37.5 і думав, варто взагалі щось пити чи організм сам впорається. Ломота була дика, крутило все тіло, а от жар наче й не такий великий, щоб хімію ковтати. Раніше зазвичай терпів, іноді чаєм з малиною рятувався, але цього разу вирішив не мучити себе. Тоді якраз на очі потрапила стаття "Парацетамол: коли він дійсно потрібен, а коли краще утриматися?" https://nakypilo.ua/promo/paracetampol-k...vin-diysno-potriben/ і я зрозумів, що терпіти цей біль у суглобах немає сенсу. Випив одну таблетку 500 мг, і десь за пів години ломоту як рукою зняло, хоча температура впала зовсім трохи. Для себе зробив висновок, що орієнтуватися треба суто по самопочуттю: якщо реально погано і все крутить, то краще прийняти ліки і відпочивати.

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
Вверх
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Баннер

Рассылка

Получать HTML?

У нас на сайте

Сейчас 142 гостей онлайн
Баннер

© 2009 - 2013 Web Outlet Inc 1923 McDonald Ave, Brooklyn, New York, NY 11223 | Privacy Policy При перепечатке материалов ссылка на Web Outlet обязательна.