Мій кіт Барсик — надзвичайно нервова тварина, яка реагує на найменший стрес: переїзди, гості, гучні звуки — все це виводить його з рівноваги. Ветеринар підказав, що варто спробувати заспокійливе для котів
https://homefood.ua/zaspokiilyvi-preparaty-dlia-kotiv/ і я вирушила на пошуки в інтернеті. Серед різних пропозицій натрапила на сайт HOME FOOD — українського виробника, який дбає не лише про харчування тварин, а й про їхній емоційний стан. Засіб виявився м'яким, натуральним і дійсно ефективним — Барсик став спокійнішим вже після кількох днів застосування. Паралельно замовила й корм, і тепер годую його виключно продукцією HOME FOOD — склад чистий, інгредієнти якісні, кіт їсть охоче. Мене також дуже порадував рівень сервісу: швидке оформлення, оперативна доставка по всій Україні та знижки для постійних клієнтів. Якщо ваш улюбленець страждає від тривожності — не чекайте, заходьте на HOME FOOD і знаходьте рішення вже сьогодні. Я дуже рада, що знайшла цей бренд, і тепер рекомендую його всім своїм знайомим — власникам котів і не тільки!