Форум

WebOutlet
Добро пожаловать, посетитель!
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.    Забыли пароль?
Яку лабораторію обрати для аналізів у Хмельницьком
(1 чел.) 1 Гость
Вниз
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Сообщения темы: Яку лабораторію обрати для аналізів у Хмельницьком
raffffik15101986
Platinum Boarder
Постов: 1237
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Яку лабораторію обрати для аналізів у Хмельницьком 1 ч. назад Репутация: 0
Хочу нарешті визначитися з лабораторією для регулярної здачі аналізів у Хмельницькому. Раніше користувалася послугами різних лабораторій залежно від того, що саме потрібно було здати, але тепер хотілося б мати одне перевірене місце. Чи варто орієнтуватися на відгуки в інтернеті, чи краще запитати рекомендації у знайомих? І ще цікаво, наскільки сильно відрізняються результати в різних лабораторіях, якщо здавати один і той самий аналіз?

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
1q2w3e4r
Platinum Boarder
Постов: 1671
graph
Пользователь в онлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Re:Яку лабораторію обрати для аналізів у Хмельницьком 45 мин. назад Репутация: 2
Я прихильниця того, щоб час від часу перевіряти основні показники здоров’я, навіть якщо нічого серйозного не турбує. Саме тому нещодавно вирішила пройти планове обстеження та здати аналізи, які давно відкладала. Оскільки досліджень було декілька, шукала лабораторію у Хмельницькому, де можна зробити все максимально зручно. Зупинилася на Меді Лаб Плюс https://medilab.km.ua/ і після відвідування залишилася задоволена. Мені було важливо, щоб персонал нормально ставився до пацієнтів і щоб процедура не перетворилася на довге очікування. У моєму випадку все пройшло організовано, без зайвого хвилювання та непотрібних затримок. Сподобалося також те, що лабораторія пропонує широкий вибір досліджень, тому можна пройти необхідну діагностику в одному місці. Ще одним плюсом для мене стала можливість отримувати результати онлайн, оскільки це набагато практичніше, ніж спеціально їхати за паперовим варіантом. Коли результати були готові, я змогла спокійно переглянути їх і показати своєму лікарю. Тепер розумію, чому так багато людей радять не економити час на виборі лабораторії, адже для здоров’я краще один раз звернутися у перевірене місце.

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
Вверх
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Баннер

Рассылка

Получать HTML?

У нас на сайте

Сейчас 194 гостей и 1 пользователь онлайн
Баннер

© 2009 - 2013 Web Outlet Inc 1923 McDonald Ave, Brooklyn, New York, NY 11223 | Privacy Policy При перепечатке материалов ссылка на Web Outlet обязательна.